Bankalara yeni limit uyarısı!

Bankalara yeni limit uyarısı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından bankalara gönderilen yeni uyarıda kart limiti aylık gelirinden yüksek olan müşterilerin limitlerinin aylık gelirlerinin 4 ila 8 katı arasına çekileceği bildirildi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankalara Kurban Bayramı sonrasında kart limitleri konusunda yeni uyarılar gönderdi. Buna göre yapılacak yeni düzenlemelerle, kart limiti aylık gelirinden yüksek olan müşterilerin limitleri, aylık gelirlerinin 4 ila 8 katı arasına çekilecek.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankalara yeni bir uyarı göndererek Kurban Bayramı sonrasında uygulanacak yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Bu düzenlemeler kapsamında, kart limiti olması gerekenden yüksek olan müşterilerin limitleri, aylık gelirlerinin 4 ila 8 katı arasında belirlenecek.

Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Babuşçu, BDDK'nın bu yeni düzenlemeleri hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Prof. Dr. Babuşçu, "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) bankalara yeni uyarılar gönderdi. Kurban Bayramı sonrasında uygulanacak yeni düzenlemelerle kart limiti olması gerekenden yüksek olan müşterilerin limitlerinin, aylık gelirlerinin 4 ila 8 katı arasına çekileceği bildirildi" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.