Barış Aytürk kimdir? Güdül Kaymakamı Barış Aytürk nereli, kaç yaşında?

Barış Aytürk kimdir? Güdül Kaymakamı Barış Aytürk nereli, kaç yaşında?

Barış Aytürk son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Barış Aytürk kimdir? Güdül Kaymakamı Barış Aytürk nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Barış Aytürk son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Barış Aytürk, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Barış Aytürk hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Barış Aytürk kimdir? Güdül Kaymakamı Barış Aytürk nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

BARIŞ AYTÜRK KİMDİR?

1994 yılında Van’da doğup ilk ve ortaöğrenimini burada tamamladı. 2014 yılında başlamış olduğu Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2018 yılında mezun oldu.

Memuriyet hayatına 2019 yılında Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinde Uzman Yardımcısı olarak başlayıp İçişleri Bakanlığınca açılan 2019 yılı Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak mesleğe geçiş yaptı. Van Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe başlayıp Giresun ve Kastamonu İllerinde teftiş stajını, Van/Edremit ve Trabzon/Maçka ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladı. Denizli/Bozkurt ve Konya/Doğanhisar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Yurt içinde staj süresinin bitmesine müteakip İngiltere’nin Leicester şehrinde 6 ay süre ile dil eğitimi aldı.

108. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlayıp 28.09.2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır. İyi derecede İngilizce bilen Kaymakamımız evli olup 1 çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.