Bartın Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Bartın Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Bartın Üniversitesi9 sözleşmeli personel alımı yapacak. 50 KPSS puan şartı ile Lise ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak

Bartın Üniversitesi personel alımı yapacak. Bartın Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için farklı kadro ve nitelikte personel alımı yapacak. Alımlar en az lise mezunu adaylar içinden yapılacak olup farklı kadrolarda alımlar olacak. Bartın Üniversitesinde farklı kadrolarda alınacak personel dağılımı şu şekilde:
• 1 Mühendis,
• 3 Çocuk Gelişimcisi,
• 2 Psikolog,
• 1 Fizyoterapist,
• 2 Şoför,

BAŞVURU ŞARTLARI

Bartın Üniversitesi 9 sözleşmeli personel alımı için " Türkiye Cmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.
2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavında Lise için P94, Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olma şartı aranırken Alım yapılacak diğer alanlarda Şoför için en az Lise ve Diğer pozisyonlar için en az lisans mezunu olmak gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ

Bartın Üniversitesi 9 sözleşmeli personel alımı başvuru tarihi 14 Nisan 2023 tarihinde başlayıp en geç 15 gün içerisinde yani 28 Nisan 2023 tarihinde sona erecek. Ön değerlendirme sonuçları 5 Mayıs 2023 tarihinde açıklanırken Nihai değerlendirme sonuçları ise 16 Mayıs 2023 tarihinde açıklanacak.
Başvurular şahsen ya da posta yoluyla üniversiteye yapılacak. Sonuçları ise çevrimiçi olarak öğrenilebilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.