Başkan Beşikçioğlu halk buluşmaları düzenledi

Başkan Beşikçioğlu halk buluşmaları düzenledi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgutlu vatandaşların sorunlarını dinlemeye olanak sağlayan Halk Günleri kapsamında Etimesgutlularla bir araya geldi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Belediyenin Meclis Salonunda gerçekleşen halk buluşmasında yaşlı, genç, esnaf, işçi gibi toplumun her kesiminden yurttaşlarla bir araya geldi. Beşikçioğlu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Etimesgut Belediyesi’nin bu sorunlara ortak akılla getirebileceği çözümler üzerine vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Buluşmada kentsel problemlerin yanı sıra ekonomik sorunlar değerlendirildi.
Öte yandan hem vatandaşların yerel yönetim sürecinde aktif bir rol almasını hem de ortak bir akılla hareket edilmesini hedefleyen Halk Günleri, Etimesgut Belediyesi bünyesinde her hafta düzenlenmeye devam edecek.

702-x-351-piksel-5.jpg

İLKOKUL ÖĞRENCİSİ İLE BULUŞTU
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen programda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den, okuduğu okula voleybol sahası yapılmasını isteyen ilkokul öğrencisiyle Şehit Hakan Toydemir İlkokulu’nda buluştu. Her daim gençlerin yanında olduğunu belirten Beşikçioğlu, görüşmenin ardından okul yetkilileriyle görüşerek, okulda voleybol sahası yapılacak yerin tespit çalışmasını bizzat gerçekleştirdi ve sahanın yapımına başlanması için gerekli talimat verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.