Başkandan personele güvence: Emeğe ve sendikal haklara saygı duyarız

Başkandan personele güvence: Emeğe ve sendikal haklara saygı duyarız

Mamak’ın yeni Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yeni bir açıklama yayınladı. Şahin, belediye çalışanlarına baskı yapıldığını söyleyerek, “Emeğin en yüce değer olduğuna inanan ve sendikal haklara saygı gösteren biriyim. Söylentilere itibar etmeyin” dedi.

Seçim süreci boyunca Ankara’nın en çok merak edilen ilçelerinin başında gelen Mamak’ta ipi göğüsleyen Veli Gündüz Şahin, belediye personeline yönelik yeni bir açıklama yayınladı. Yetkisi olmayan bir kesimin çalışanlar üzerinde baskı yaptığını söyleyen Şahin, kendi ağzından çıkmayan hiçbir beyana itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

1.jpg

“EMEĞE SAYGI DUYARIZ”

Şahin’in açıklaması şöyle:

“Değerli belediye çalışanları, göreve başlamadan önce bazı yetkisiz kişilerin sizlerin çalışmalarınız ve sendika ilişkileriniz hakkında baskı yapmak istedikleri duyumlarını aldım.

Emeğin en yüce değer olduğuna inanan ve sendikal haklara saygı gösteren biri olarak ben, sizlerin özgür iradenizle tercihlerinizi yapacağınıza inanıyorum.

Hiç kimseyi Mamak çalışanlarıyla ilgili girişimlerde bulunmak üzere yetkilendirmiş değilim ve böyle bir niyetim de yok. Lütfen, durumdan vazife çıkaranlara ve benim ağzımdan çıkmayan hiçbir beyana itibar etmeyin”

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.