Başkanı Gelemeyen Belediyenin Bütçesi Görülmeyecek

Başkanı Gelemeyen Belediyenin Bütçesi Görülmeyecek

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkanvekili Nail Çimen, ilçe belediyelerinin bütçesi görüşüleceği gün belediye başkanlarının gelmemesi halinde o belediyenin bütçesinin görüşülmeyeceğini açıkladı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi bu ay içinde Büyükşehir Belediyesinin ve ilçe belediyelerin bütçelerini görüşüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkanvekili Nail Çimen, ilçe belediyelerin bütçelerinin görüşüleceği gün belediye başkanları meclis toplantısına gelmezse o ilçenin bütçe toplantısı yapılmayacağını söyledi.

BAŞKAN GELMEZSE BÜTÇE GÖRÜŞÜLMEYECEK

Bu ay içinde başlayan ve kasım ayı bitene kadar belediye bütçelerini belirleyecek Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nden ilginç bir uygulama kararı alındı. İlçe belediyelerin bütçelerinin görüşüleceği gün belediye başkanları meclis toplantısına gelmezse o ilçenin bütçe toplantısı yapılmayacak. Bu konuda hassas olduklarını söyleyen Meclis 2. Başkanvekili Nail Çimen, belediyelerin başkanlarının gelmemesi durumunda bütçelerin görüşülmeyeceğini belirtti.

YETKİLİLER BELEDİYELERE BİLDİRECEK

Nezaketen bütçesi görüşülen belediyenin başkanının meclis toplantısına katılmasını beklediklerini söyleyen Nail Çimen, “İlçe bütçelerini görüşmeye başlayacağız, burada özellikle bir hassasiyeti belirlemek istiyorum. Bütçesi görüşülen belediyelerimizin başkanlarının burada olmasını arzu ediyoruz. Bu konuda hassasiyet gösteriyoruz, belediye bütçesi görüşüleceği gün burada olmayan belediye başkanlar nedeniyle o belediyelerin bütçelerini görüşmemeyi ben uygun görüyorum sizlerde uygun görürseniz. Nezaketen o gün bütçeleri görüşülen belediyelerin başkanlarının burada olmasını istiyoruz. Yetkili arkadaşlarımız bu konuyu belediyelere önceden bildireceklerdir” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.