BAŞKENT BEYAZA BÜRÜNDÜ

BAŞKENT BEYAZA BÜRÜNDÜ

Dün sabah saatlerinde Başkentliler, tipi şeklinde yağan karla karışık yağmurla karşılaştı. Gazetemize konuşan vatandaşlar, kar yağışıyla ilgili hazırlıksız yakalandıklarını ifade ettiler.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Dün sabah saatlerinde Ankaralılar yoğun kar yağışıyla karşılaştı. Sabah saat 9 sıralarında ufak ufak yağmur atıştırırken saatler 10’u gösterdiğinde hava karla karışık yağmura döndü. Balgat’ta yaklaşık yarım saat boyunca tipi şeklinde karla karışık yağmur yağdı. Daha sonra hava birden güneş açtı ardından tekrar kar yağışı başladı. Bu duruma anlam veremeyen vatandaşlar, balkona çıkıp kar yağışını seyredip fotoğraf çektirdiler.

‘HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK’

Gazetemize konuşan vatandaşlar, kar yağışı ile ilgili hazırlıksız yakalandıklarını belirterek,  yoğun kar yağışında kazaların meydana geldiğini ve trafiğin aksadığına vurgu yaptılar.

BAŞKENT, BUGÜN PARÇALI BULUTLU OLACAK

Meteoroji Genel Müdürlüğü’nün sitesinde yayınladığı 5 günlük hava tahminlerine göre bugün Başkent, parçalı bulutlu olacak; sıcaklık ise en düşük eksi 4 derece iken en yüksek 3 derece olacak. Yarın ise Başkent’te hava çok bulutlu olacak; sıcaklık en düşük eksi 4 derece iken en yüksek 4 derece olacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.