Başkent itfaiye çalışanları yeni yıla görev başında girdi

Başkent itfaiye çalışanları yeni yıla görev başında girdi

Başkentte itfaiye çalışanlar 2023 yılına mesai başında girdi. İtfaiye çalışanları sağlıklı mutlu ve afetsiz bir yıl dilediklerini ifade etti.

Başkentte itfaiye çalışanları yeni yıla vatandaşların güvenliği ve huzuru için görev başında girdi. Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yeni yılı mesai başında karşıladı.

İtfaiye personeli Çisem Mayda, mesleğe 2 yıl önce başladığını, ilk yılbaşı nöbetini tuttuğunu açıkladı.

Yeni yıla görev başında girmenin güzel bir his olduğunu belirten Mayda, evinde olmasıyla işinde olmasının arasında bir fark olmadığının altını çizdi. Mayda, “Çünkü burada hepimiz bir aileyiz. Biz zaten 7/24 soğuk-sıcak, yağmur çamur demeden Ankaralıların can ve mal güvenliği için her daim buradayız” ifadelerini kullandı.

“EVİMDEN FARKSIZ”

İtfaiye eri Berkay Demirel ise lise ve üniversite eğitimini itfaiye bölümünden mezun olarak bitirdiğini, mesleğini çok sevdiğini dile getirdi.

Yılbaşına görevinin başında anons bekleyerek girdiği için mutlu olduğunu açıklayan Demirel, bir canlının imdadına yetişebilecek olmanın sevinci ve umudunun paha biçilmez olduğunu kaydetti. Demirel, “O yüzden burası benim için evimden farksızdır. Sağlıklı, huzurlu ve afetsiz bir yeni yıl diliyorum. Herkese mutlu yıllar” şeklinde konuştu.

İtfaiye ekibi, göreve gittikleri araçların önünde toplanarak, 2023 yılına "Mutlu yıllar" mesajı vererek girdi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.