Başkentliler, burayı çok seveceksiniz: İşte Ankara’nın Neşeli Köyü

Başkentliler, burayı çok seveceksiniz: İşte Ankara’nın Neşeli Köyü

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan Neşeli Köy, beton binalar arasında kalmış doğayla iç içe olabileceğiniz bir konumdur. Her yaştan insana hitap eden köyde, çok sayıda aktivite yapabilirsiniz.

Ankaralılar şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorsanız Etimesgut’ta bulunan Neşeli Köy tam size göre. Beton yapıların arasından adeta bir çiçek gibi görünen bu güzel köy, içerisinde eğlenebileceğiniz çok sayıda aktivite barındırıyor.

ŞEHRİN İÇİNDE ŞEHİRDEN UZAKLAŞIN

Adeta şehrin içinde şehirden uzaklaşma imkanı sunan Neşeli Köy’ün içerisinde eski arabalar, eski traktörler bulunuyor. Hayvan çeşitliliği olarak da dikkat çeken bu köy, at, kuzu, ördek, tavus kuşları, sülün, horoz, tavuk ve eşek gibi çok sayıda hayvanı bünyesinde bulunduruyor. Köyü çepeçevre gezebileceğiniz bir tren turu bile var. Zipline’a binip adrenalin dolu anlar yaşayabilir a veya eşeğe binerek huzur dolu geziler yapabilirsiniz.

Ankara Neşeli Köy'de bulunan Ters ev

İLGİNÇ PROJE: TERS EV

Neşeli Köy’e giden başkentlileri ilgin bir ev karşılıyor. Ters ev olarak adlandırılan bu ev, dışarıdan bakıldığı zaman çatısının üstüne konulmuş gibi duruyor. Dünya üzerinde 14 adet bulunan bu yapının biri de başkentimizde sergileniyor. Eve girmeden önce haberiniz olsun bütün eşyalar tepetaklak.

Ankara Etimesgut'ta bulunan Neşeli Köy

GİRİŞLER ÜCRETLİ Mİ?

Neşeli Köye girişlerde herhangi bir ücretlendirme uygulanmazken, içeride yaptığınız her aktivite
ücrete tabidir. Örneğin tepetaklak eve girerken 45 TL ücretlendirme bulunmaktadır.

NEŞELİ KÖYE NASIL GİDİLİR?

Yukarıyurtçu Köyü’nde bulunan Neşeli Köy, içerisinde yer alan ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır. Ulaşım, Dumlupınar Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile gitmek için 450, 512-5 ve 532-5 no’lu EGO otobüs hatları kullanılabilir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum