Başkentte kaçak içki operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Başkentte kaçak içki operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Başkentte sahte içki üretip piyasaya satacakları öğrenilen 4 şüpheliye operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda şüpheliler yakalandı.

Ankara’da yılbaşı öncesi sahte içki üretip piyasaya sunacakları öğrenilen 4 şüpheli, polis ekiplerinin organize ettiği operasyonla yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, yeni yıl öncesi halk sağlığının korunması ve vergi kaçakçılığının önlenmesi amacıyla kaçak ya da sahte imal ve ticaretine yönelik çalışmalarını çoğalttı. Altındağ ve Keçiören ilçesindeki çok sayıda adrese operasyon yapıldı. Organize edilen operasyonda, 361 şişe sahte alkollü içki, 250 litre etil alkol, 90 adet yabancı menşeyli alkollü içki bandrolü, 545 adet alkollü içki etiketi, 250 adet alkollü içki kapüşonu, 41 adet sahte alkollerin paketlenmesinde kullanılan karton kutu, 255 adet TAPDK bandrolü, 1 adet av tüfeği ve bu tüfeğe ait 20 adet dolu kartuş ile 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu. Yapılan operasyonun ardından 4 şüpheli gözaltına alındı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.