Başkentte önce alt geçite sonra başka araca çarptı: 1 ölü

Başkentte önce alt geçite sonra başka araca çarptı: 1 ölü

Başkentte alt geçidin ayağına çarpan otomobile, başka bir otomobil çarptı. Yaşanan kaza sonucunda 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralandı.

Ankara’da bir otomobil önce alt geçidin ayağına çarpıp savruldu, sonra başka bir araç savrulan araça çarptı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Saat 07.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Akköprü Metro İstasyonu önünde meydana gelen kazada, Ulus yönüne giden K.T. yönetimindeki 06 TK 447 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak alt geçidin beton ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, aynı yönde giden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 HG 5150 plakalı otomobil de savrularak yol ortasında duran 06 TK 447 plakalı otomobile çarptı. Araçların hurdaya döndüğü kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araçta sıkışan sürücü K.T., itfaiyeciler tarafından çıkarıldı. Sağlık görevlileri ise yaptığı kontrolde K.T.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yaralanan diğer otomobilin sürücüsü ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Ekipler, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.