Başkent’te Teröre Ortak Lanet

Başkent’te Teröre Ortak Lanet

Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini hedef alan kanlı teröre karşı Başkentlilerden tepki gecikmedi. Ankara’daki sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilciler Habervaktim aracığıyla terörü lanetledi. Ortak mesaj olarak terörün amacına ulaşamayacağı

 

Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı: “Bu acımasız olay, terörizme karşı bütün dost ülkelerin dayanışma içinde olma zorunluluğunu bir kez daha göstermektedir.”

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: TBMM yanı Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki patlamada vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: “Ankara’daki hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğine yöneliktir. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu aziz millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir.”

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki: Güzel başkentimizi kana bulayan terör saldırısı, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Ankara Oto Galericileri Derneği Başkanı İlkay Kalkan: “Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu tip saldırıları nefretle kınıyoruz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu: “Birliğimize ve beraberliğimize kast edenler hiçbir zaman emenlerine ulaşamayacaklardır.” 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Başkanı İlhan Erdal: “İnanıyorum ki, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar, bu ülke için kurduğumuz hayallere ulaşmamıza engel olamayacaktır.”

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Hasan H. Çavuşculu: “Biz herkese kucak açtık, komşularımıza yardım ettik, karşılığı bu olmamalıydı.”  Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali İhsan Bostan: Güvenlik güçlerimize yönelik bu elim terör saldırısının üzüntüsünü yaşıyoruz. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk: “Ülkemizde kargaşa ortamı oluşturmaya çalışan şer odakları, kardeşlik ve bütünlüğümüzü bozamayacak.”

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Rıdvan Aktaş: “Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarını kınıyoruz.”

Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan: “Milletimizden bu hassas dönemde her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşmasını temenni ediyoruz.”

Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan: Bu saldırı, milli birlik ve beraberliğimizi hedef almıştır.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar: “Yapılan bu saldırılar ülkemizi, insanımızı korkutmaya dönük hain saldırıdır.

Keçiören AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan: “Bu tür sansasyonel olaylarla ülkemizde karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar.”

 

 

OSMAN AKDOĞAN – UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı: “Dün Akşam saatlerinde Başkentimiz Ankara’da askeri servis araçları ve vatandaşlarımıza yönelik olarak haince düzenlenen insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu acımasız olay, terörizme karşı bütün dost ülkelerin dayanışma içinde olma zorunluluğunu bir kez daha göstermektedir. Yaşanan insanlık dışı bu terör eylemi nedeniyle; Kederli ailelerin acılarını paylaşıyor, AK Parti Ankara İl Başkanlığı adına taziye dileklerimi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağolsun.”

 

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: “Ankara’daki hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğine yöneliktir. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu aziz millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir. Birliğimize kast edenler tarih huzurunda yok olup gidecektir. Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine yönelik kararlı mücadelesi bunun en büyük göstergesidir. Terörü şımartanlar, o hainlere destek verenler, bugün bir kez daha Türkiye’nin haklı mücadelesini anlamış olmalıdır. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, milletçe bunun karşısında olup, teröre asla boyun eğmeyeceğimizi göstermemiz gerekir. Milletimizin başı sağ olsun. Teröre lanet olsun.”

 

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki: “Ankara'daki hain saldırı yüreğimizi dağladı. Güzel başkentimizi kana bulayan terör saldırısı, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara şifa diliyorum. Acımız büyük. Ülkemizin birlik, bütünlük ve kardeşliğine kasteden bu insanlık dışı, alçak terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Siyaseti, kanla kirletenleri lanetliyorum”

 

Ankara Oto Galericileri Derneği Başkanı İlkay Kalkan: “Ankara’da askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu tip saldırıları nefretle kınıyor, terörün her türlüsünü, her şeklini lanetliyoruz.”

 

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı: Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman Türk Milettinin, şerefli asker ve vatandaşlarına Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

Çankaya AK Parti İlçe Başkanı Ali Güven: "Birliğimize ve geleceğimize yönelik yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Terörle mücadele yolunda şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Terörle mücadelede Rabbim ülkemizin yar ve yardımcısı olsun."

 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu: “Ankara’nın göbeğinde askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen patlama yüreğimizi yaktı. Birliğimize ve beraberliğimize kast edenler hiçbir zaman emenlerine ulaşamayacaklardır.” 

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Başkanı İlhan Erdal: “Ankara İnönü Bulvarı’nda askeri servis araçlarına düzenlenen terör saldırısı ile asker ve sivil vatandaşlarımızı yitirdik. Öncelikle ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerim. İnanıyorum ki, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar, bu ülke için kurduğumuz hayallere ulaşmamıza engel olamayacaktır. Tüm milletimize başsağlığı diliyorum.”

 

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Hasan H. Çavuşculu: “Türk milletinin başı sağolsun, terörü kınıyorum ve lanetliyorum. Bu hainleri telin ediyoruz, bunlara ve iş birlikçilere bir an önce müdahale edilmeli. Ülkemizde gerçekleşen olaylardan dolayı çok üzülüyoruz. Biz herkese kucak açtık, komşularımıza yardım ettik, karşılığı bu olmamalıydı.” 

 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: TBMM yanı Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki patlamada vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

 

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali İhsan Bostan: “Başkentimiz Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin huzur ve refah ortamına kavuşması için tüm gücüyle mücadele eden güvenlik güçlerimize yönelik bu elim terör saldırısının üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz."

 

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk: “Ülkemizde kargaşa ortamı oluşturmaya çalışan şer odakları, kardeşlik ve bütünlüğümüzü bozamayacak. Her türlü terör eylemine karşı ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde biriz, bütünüz ve dimdik ayaktayız. Türkiye, Ortadoğu'da oluşturulmaya çalışılan terör devletçiklerinin oluşmasına asla müsaade etmeyecektir"

 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan: “Güvenlik güçlerimizi, milletimizi, ülkemizi hedef alan kalleş ve hain terör saldırılarını, saldırıların arkasındaki kirli güçleri şiddet ve nefretle kınıyoruz. Terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını vicdanlar affetmeyecektir”

 

Tokat Dernekleri Federasyonu Başkanı Kamil Dündaroğlu: “Türk milletinin birliğine, Türk devletinin bölünmez bütünlüğüne kasteden, özellikle askerlerimize yönelik hainlerin son yaptıkları menfur saldırıyı lanetliyoruz.“

 

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Rıdvan Aktaş: Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan: Milletimizden bu hassas dönemde her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşmasını temenni ediyoruz. Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve terörü lanetliyoruz.

 

Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan: “Ankara’da yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Bu saldırı, milli birlik ve beraberliğimizi hedef almıştır. Bu ülke, dün olduğu gibi bugün de hainlere gereken cevabı verilecektir.”

Keçiören AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan: “Terör uluslararası bir problem sadece Türkiye’nin sorunu değil. Güçlü bir Türkiye’yi istemeyen iç ve dış bir takım mihraklar var. Bu tür sansasyonel olaylarla ülkemizde karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar. Büyük bir ülkeyiz.  Terörü lanetliyoruz. Terör olayında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.”

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar: “Yapılan bu saldırılar ülkemizi, insanımızı korkutmaya dönük hain saldırıdır. Ülke bütünlüğümüzü hiçbir surette etkilemeyecek. Olan bu ve benzeri olaylar insanımızın birbirine daha fazla kenetlenmesine sebep olmuştur. İçeride ve dışarıda hainlik yapan herkesin karşısında duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

EKON Başkanı Mehmet Peker: “Ülkemizin yaptığı faaliyetler birilerinin canını sıkıyor ve her şartta ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışıyorlar. Ancak ülkemiz 3-5 çapulcuya teslim olacak değil. Yapılan tüm terör olaylarının lanetliyoruz, bu saldırıları aşağılık eylem olarak görüyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.