Batman’da kömürlükte bulunan Adara’yı babası boğarak öldürmüş

Batman’da kömürlükte bulunan Adara’yı babası boğarak öldürmüş

Batman’da kömürlükte cesedi bulunan 7 yaşındaki Adara Arslan’ın babası Ömer Faruk Aslan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ömer Faruk Arslan, boşanma aşamasında olduğu eşi M.A.’ya acı çektirmek için kızını boğduğunu itiraf etti.

Dün Beşevler Mahallesi 1306’ıncı Sokak’ta gerçekleşen olayda, halasına ait kömürlükte Adara Arslan’ın cesedi olduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde küçük çocuğun öldüğü belirlendi. Adara Arslan’ın cenazesi, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan polis ekipleri tarafından şüpheli olarak aranan baba Ömer Faruk Arslan, İstanbul’a kaçmak üzere bir otobüste yakalandı.

KIZINI GÖRME BAHANESİYLE ALMIŞ

Eşi M.A.'nın yaklaşık 4 ay önce akrabası da olan Ömer Faruk Arslan'a boşanma davası açtığı ve Batman'a ailesinin yanına geldiği belirlendi. Kente gelen Ömer Faruk Arslan'ın, eşinin yakınlarıyla kavga ettiği tespit edildi. Bu olayın ardından İstanbul'a giden Ömer Faruk Arslan’ın yaklaşık 2 hafta önce tekrar Batman'a gelip, ablasının yanında kalmaya başladığı, kızını görmek istediğini ve yakınlarından aracı olmalarını istediği belirlendi. Akrabaları aracılığıyla Adara’nın, pazar günü babasına teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.