Bedriye Kılıç kaybında flaş gelişme! Kayınpederinden şok sözler: "Polis bile bulamayacak"

Bedriye Kılıç kaybında flaş gelişme! Kayınpederinden şok sözler: "Polis bile bulamayacak"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Oktay Bey ve Sona Hanım, kaybolan kızları Bedriye Kılıç’ı aramaya geldi. Bedriye'nin eşi Tayfur'dan şüphelenilen kayıpta cinayet iddiaları gündeme geldi. Tayfur'un sözleri ise herkesi şoka uğrattı.

Hafta içi her sabah ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına başvuran Oktay ve Sona çifti, şüpheli bir şekilde kaybolan kızları Bedriye Kılıç’ı aramak için stüdyoya geldi. Köylüler dahil herkes Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur'dan şüpheleniyor.

HİÇBİR İZ BULUNAMADI

Konya Akşehir’de ortadan şüpheli bir şekilde kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç hala bulunamadı. Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Bedriye Kılıç’ın öldürülme iddiaları üzerinde duruluyor. 6 Temmuz’da kiraz hasadının ardından eşiyle tartışan Bedriye Kılıç, daha sonra ortadan kayboldu. Köylülerin de eşinin o gün Bedriye’ye şiddet uyguladığı üzerine ifade vermesi, olayın seyrini değiştirdi.

Müge Anlı'da, geçen hafta Bedriye Kılıç kaybıyla ilgili pes dedirtecek bir bilgiye ulaşıldı. Kılıç'ın iş arkadaşı Hakan Kabak, Tayfur'un eşi kaybolduktan 1 hafta sonra kendisini arayıp, “Bana 100 bin lira para çıktı. 60 bin lira ile araba aldım, 40 bin lira kaldı. Gel seni pavyona götüreyim” dediğini ve birlikte alkol aldıklarını söyledi.

haber-ic-001.jpg

"ANNEN KAMYONCUYA KAÇTI"

Tayfur Kılıç, eğlence mekanına gittiğini kabul etti. Kılıç'ın, aynı gün kızına, “Annen, kamyoncuya kaçtı kızım” dediği iddia edildi.

Bugün yayınlanan canlı yayında, Tayfur Kılıç'ın sözleri herkesi şoka uğrattı. Müge Anlı'ya başvuran bir görgü tanığı, Tayfur'un arabası ile gittiği Isparta Yalvaç yolu ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. Görgü tanığı, o yolda ağır bir koku olduğunu hatta kokudan dolayı yemek yiyemeyip kustuklarını iddia etti. Bu iddialar sonrası o bölgede arama çalışmaları hız kazandı.

Yoldan geçen başka bir görgü tanığı ise, "Aynı kokuyu o dönem bende aldım. Çok yoğun ve iğrenç bir koku vardı. Televizyonda görünce hemen aklıma geldi" ifadelerini kullandı. Arama çalışmaları sırasında ise mağaraların ve ormanlık alanların bulunduğu görüldü.

"POLİS BİLE BULAMAYACAK"

Programa telefonla bağlanan kayınpeder ise, “Gelinim biraz dangalaktı, ‘Buralardan çekip gideceğim. Beni polis bile bulamayacak. Başımı dinleyeceğim’ dedi” ifadeleri ile herkesi şoka uğrattı. Bedriye Kılıç için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.