Begüm Polat kimdir? Begüm Polat nereli, mesleği ne?

Begüm Polat kimdir? Begüm Polat nereli, mesleği ne?

Begüm Polat kimdir? Begüm Polat nereli, mesleği ne? Begüm Polat kaç yaşında? Begüm Polat olayı nedir? Begüm Polat neden gündem oldu? Begüm Polat hayatı, biyografisi? gibi birçok soru gündemde yer alarak en çok arananlar listesinde. Peki kimdir Begüm Polat

Begüm Polat kimdir? Begüm Polat nereli, mesleği ne? Begüm Polat kaç yaşında? Begüm Polat olayı nedir? Begüm Polat neden gündem oldu? Begüm Polat evli mi? Gibi birçok soru gündemde yer alarak en çok arananlar listesinde. Peki kimdir Begüm Polat… İşte Begüm Polat’ın kim olduğunun cevabı haberimizde.

BEGÜM POLAT KİMDİR?

1994 yılında doğan Begüm Polat, aslen Ankaralıdır. İstanbul'da yaşayan Begüm Polat, ikizler burcudur. Besteci, söz yazarı ve oyuncu olan Begüm Polat, ilk oyunculuk deneyimini Koyver gitsin isimli filmde sergilemiştir. Filmde seslendirilen 'Tombalacık Halimem" türküsünü de Begüm Polat söylemiştir.

BEGÜM POLAT NEDEN GÜNDEM OLDU?

Altılı Masa hakkında yorum yapan Begüm Polat, 'Durum çok kritik. Altılı Masa'da ülkeyi yönetecek bir kişi dahi yok. Ben vatansever bir insanım, gerçekçi bakarım. Gerçekçi bakmalıyız. Sonuçlar çok kötü olabilir.'ifadeleriyle birlikte 'Cumhur İttifakı'na verdiğim destekten dolayı aşırı derecede kötü konuşanlarda oldu sevenlerde oldu' demişti.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.