Beklenen haberi duyurdu: Fener'den teknik direktör atağı
Jose Mourinho sonrası yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Luciano Spalletti ve Ange Postecoglou ile temas kurdu. Sarı-lacivertliler, iki deneyimli hocanın şartlarını sordu.
Jose Mourinho sonrası yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Luciano Spalletti ve Ange Postecoglou ile temas kurdu. Sarı-lacivertliler, iki deneyimli hocanın şartlarını sordu.
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe yönetimi, son olarak İtalya Milli Takımı’nı çalıştıran Luciano Spalletti ve Tottenham’ın başarılı teknik adamı Ange Postecoglou ile ilk teması kurdu.
ŞARTLAR SORULDU
Sarı-lacivertliler, her iki hocanın da mali talepleri ve sportif beklentilerini öğrenmek için nabız yokladı. Yönetimin kısa süre içinde aday havuzunu daraltması bekleniyor.
MOURİNHO SONRASI KRİTİK KARAR
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç seçimin de yaklaşmasıyla önemli adımlar atmaya başladı. Özellikle arka arkaya yapılan transferlerle ses getiren Koç, Mouinho'nun gönderilmesinin ardından da iyi bir teknik direktör almayı hedefliyor. Avrupa Ligi'ndeki rakiplerin seviyesini gören Koç seçimi de kaybetmemek adına güçlü bir teknik direktör ile anlaşmak istiyor. Bazı yorumcular Ali Koç'un bu kadar beklemesinin sebebinin İsmail Kartal'dan vazgeçmiş olmasına bağlıyor.
???? Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Luciano Spalletti ve Ange Postecoglou ile temas kurdu ve iki teknik adamın şartlarını sordu!
— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) September 3, 2025

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.