Belediye başkan adayı seçmene saldırdı

Belediye başkan adayı seçmene saldırdı

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan olayda Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan adayı Enver Aputkan, seçim çalışmaları nedeniyle bulunduğu sokakta kendisine oy vermeyeceğini söyleyen seçmene yumruk attı.

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan adayı Enver Aputkan, seçim çalışmaları sırasında kendisine oy vermeyeceğini söyleyen 70 yaşındaki bir vatandaşı yumrukladı. Serik Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan, ilçenin Memduh Bey Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu, seçmenden oy istedi.

Aputkan, ziyaret sırasında 70 yaşındaki emekli esnaf Muhammet Büyükkaya ile karşılaştı. Muhammet Büyükkaya, iddiaya göre kızını haksız yere işten çıkardığı gerekçesiyle Enver Aputkan'a oy vermeyeceğini söyleyerek tepki gösterdi.

Bu sözler üzerine tartışma yaşandı. Çevredekiler araya girip, Enver Aputkan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bu sırada Aputkan, Muhammet Büyükkaya'nın yüzüne yumruk atarak, tartakladı. Vatandaşlar araya girerek tarafları ayırdı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.