“Ben bir sokak köpeğiyim” diyen Semih İğdigül’ün okulda seminer vermesine tepki

“Ben bir sokak köpeğiyim” diyen Semih İğdigül’ün okulda seminer vermesine tepki

“Ben bir sokak köpeğiyim” şeklindeki açıklamalarıyla dikkan çeken Hayvan hakları savunucu Semih İğdigül’ün okullarda öğrencilere “hayvan hakları gösterimi”nde bulunması eleştiri konusu oldu: "Başıboş köpek güzellemeleriyle çocuklar zehirleniyor".

Hayvan hakları savunucu Semih İğdigül’ün Kastamonu’da bir okulda öğrencilere “hayvan hakları gösterimi”nde bulunması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

semih-igdigul-okul-seminer.jpg

Başıboş köpek sorunu” sayfasında Semih İğdigül’ün “ben bir sokak köpeğiyim” şeklindeki konuşması paylaşılarak, “Ben bir sokak köpeğiyim diyen bu kişinin okullara girmesine kim izin veriyor” soruları yöneltildi.

semih-igdigul.jpg

İğdigül’le ilgili tepkilerden bazıları şöyle:

“Sokaklarında 10 milyon başıboş köpeğin olduğu ve her gün yüzlerce kişinin köpekler tarafından ısırıldığı bir ülke için şaşırtıcı değil”

“Milli Eğitim Bakanlığı da mı başıboş? Her isteyen okullara girebiliyor mu? Semih İğdigül isimli kişi hangi sıfatla ve yetkinlikle bu sözde eğitimi veriyor? Safsatalarla, mizantropi soslu başıboş köpek güzellemeleriyle çocuklar zehirleniyor

Semih İğdigül kimdir?

Bu arada, sosyal medya kullanıcıları Semih İğdigül kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor sorularına cevap arıyor.

1957 Ankara doğumlu olan İğdigül, ilk ve ortaöğrenimini Ankara ve Ereğli'de tamamladı. Sitespor, Erdemir Spor, Halkbank gibi değişik takımlarda futbol oynadı. Halk Bankası’ndan emekli olan İğdigül, tiyatro, dizi ve sinema oyunculuğu yaptı. Kurtlar Vadisi gibi dizilerde karakter oyunculuğu yaptı.
Biyografisinde kendisini koyun bir hayvan hakları savunucusu olarak ifade eden İğdigül, “Hayvan hakları için yıllardır Türkiye'yi karış karış dolaştığını, okullarda canlar için seminerler, eğitimler verip gösteriler yaptığını” söylüyor. Evli ve 1 çocuk babasıdır. İğdigül’ün “ben bir sokak köpeğiyim” adında bir de kitabı bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.