Berisha Fenerbahçe’yi rahatlatacak

Berisha Fenerbahçe’yi rahatlatacak

Fenerbahçe'nin sezon başında Augsburg'a kiraladığı Mergim Berisha, bu sezon Bundesliga'da gösterdiği performansla göz doldurdu.

Alman ekibi Augsburg‘un golcü futbolcunun performasından memnun olduğu ve satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldığı öğrenildi.

SEZON BAŞINDA KİRALANMIŞTI

Sezon başında takımı Jorge Jesus'a emanet eden Fenerbahçe, 2022/2023 sezonuna sil baştan bir kadroyla giriş yaptı. Birçok ismi kadrosuna katan sarı-lacivertliler, aynı şekilde birçok futbolcuyla da yollarını ayırdı. Kanarya'da sezon başında takımdan ayrılan isimlerden biri de Mergim Berisha'ydı. Alman forvet geçtiğimiz sezon 5 milyon Euro karşılığında RB Salzburg'dan transfer edilmişti. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Berisha, sezon başında Augsburg'a kiralandı.

YAKLAŞIK 4.5 MİLYON EURO ÖDENECEK

24 yaşındaki futbolcu, Bundesliga ekibinde adeta küllerinden doğdu. Augsburg ile 19 maça çıkan Mergim Berisha, 8 gol ve 4 asistlik performansıyla göz doldurdu. Alman ekibi, takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Berisha için kararını verdi. Augsburg, sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Mergim Berisha'nın satın alma opsiyonunu kullanacak. Sky DE'de yer alan haberde; Alman ekibinin, Berisha'nın bonservisi için Fenerbahçe'ye 4 ila 4.5 milyon Euro arasında bir bedel ödeyeceği belirtildi. Öte yandan Augsburg Sportif Direktörü Stefan Reuter da Mergim Berisha'nın satın alma opsiyonunun kullanılacağını belirtti. Berisha, bu sezon Bundesliga'da çıktığı 19 maçta 8 gol ve 4 asist kaydetti.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.