Beykoz Belediye Başkanı kimdir? Murat Aydın kaç yaşında, nereli?

Beykoz Belediye Başkanı kimdir? Murat Aydın kaç yaşında, nereli?

Beykoz Belediye Başkanı kimdir? Murat Aydın kaç yaşında, nereli? Beykoz Belediye Başkanı neden gündem oldu? Beykoz Belediye Başkanı mesleği ne? gibi birçok soru gündemde yer alarak en çok arananlar listesinde. Peki kimdir Beykoz Belediye Başkanı…

Beykoz Belediye Başkanı kimdir? Beykoz Belediye Başkanı mesleği ne, kaç yaşında? Beykoz Belediye Başkanı neden gündem oldu? Beykoz Belediye Başkanı nereli? Murat Aydın evli mi, kaç çocuğu var? gibi birçok soru gündemde yer alarak en çok arananlar listesinde. Peki kimdir Beykoz Belediye Başkanı… İşte Beykoz Belediye Başkanı’un kim olduğunun cevabı haberimizde.

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

1960 yılında Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Bozat beldesinde doğdu. 1980 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümü'nde "Yerel Yönetimlerde Farklı Yaklaşımlar ve Sosyal Belediyecilik Uygulamaları" konulu teziyle yüksek lisansını tamamlamıştır.

1999, 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerini kazanarak, üçü AK Parti'den olmak üzere dört kez Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevine seçildi. 2019 yerel seçimlerinde de Beykoz Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı ve Türkiye Fotoğraf Vakfı Başkanı olan Murat Aydın uzun yıllardır fotoğraf sanatıyla ilgilenmektedir. Aydın'ın iki fotoğraf sergisi bulunmaktadır.
İngilizce bilen Murat Aydın, evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.