Beylikdüzü'nde Yangın Felaketi: TIR Garajında Hayvanlar Yanarak Can Verdi
Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde, saat 20.30 sıralarında bir TIR garajında çıkan yangın, büyük zarara yol açtı.
Şoförlere ait konteynerlerdeki çay ocağında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek 3 barınağı ve bir TIR’ın dorsesini etkiledi.
Yangını fark eden şoförler, araçlarını yangın alanından uzaklaştırmaya çalışırken bir TIR’ın dorsesi alevlere teslim oldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının garajda bulunan akaryakıt deposuna ulaşmasını engelledikten sonra alevleri kontrol altına aldı.
Yangın sonucunda şoförlerin kullandığı iki konteyner ve bir baraka tamamen kullanılamaz hale gelirken, bir TIR’ın dorsesinde ciddi hasar meydana geldi. Ekiplerin yanan konteynerde yaptığı incelemede ise şoförlere ait bir kedi ve bir köpeğin yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.