Beypazarı’nda kümes yangını: 41 tavuk telef oldu
Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bir tavuk kümesinde çıkan yangında 41 tavuk telef oldu. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bir kümeste meydana gelen yangın hayvan kaybına yol açtı. Hacıkara Mahallesi’nde çıkan yangında, içeride bulunan 49 tavuktan 41’i yanarak telef oldu. Yangının nedeni araştırılıyor.
Yangın, gece saatlerinde Hacıkara Mahallesi’nde bulunan bir tavuk kümesinde çıktı. Alevleri fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin zamanında müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, kümesteki hayvanların büyük bölümü kurtarılamadı.
Yangında telef olan 41 tavuğun yanı sıra kümes yapısında da maddi hasar oluştu. Olay sonrası soğutma çalışmaları yapılırken, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.