Biden’dan katil devlete destek! "Saldırılar devam etmeli"

Biden’dan katil devlete destek! "Saldırılar devam etmeli"

Hamas- İsrail savaşının 11’inci gününde Gazze’de bir hastane bombalandı. Daha yüzlerce çocuğun kanı kurumamışken, ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’de korkunç açıklamalarda bulundu. İsrail’i desteklediklerini belirten Biden, “Saldırılar devam etmeli” dedi.

Gazze’de insanlık dramı her geçen gün katlanarak devam ediyor. Her gün yüzlerce insanın üstüne bombalar yağdıran katil devlet İsrail, yüzsüzlüğüne devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ziyaretinde açıklamalarda bulundu. İsrail’e desteğini yenileyen Biden, gerçekleştirilen hastane saldırısını ise Hamas’ın yaptığını iddia etti.

bidennn.jpg

“SALDIRILAR DEVAM ETMELİ”

İsrail’in kendini savunduğunu belirten Joe Biden, “İsrail kendini savunmak için ne gerekiyorsa yapabilir, bunun olmasını da temin edeceğiz. İsrail halkını olağanüstü kahramanlığı için tebrik ediyorum. Gördüklerime göre Ahli Baptist Hastanesi’ndeki patlama karşı taraftan kaynaklanıyor. Tüm dünyanın İsrail’in yanında olduğumuzu bilmeleri için buraya geldim. Masum Filistinlilerin hayatlarını koruma ve kurtarma konusunda da dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

has.jpg

500’DEN FAZLA KİŞİ ÖLDÜ

Savaş’ın 11. gününde İsrail, bir insanlık suçu daha işledi. İsrail’e ait savaş uçakları, Gazze’deki Ahli Baptist Hastanesi’ne bomba attı. Çocuk, genç, yaşlı ve hasta demeden masum Filistinlilerin canlarını alan İsrail, 500’den fazla insanı katletti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.