Bilkentli hemşirelerden Türk Sağlık-Sen’e ziyaret

Bilkentli hemşirelerden Türk Sağlık-Sen’e ziyaret

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Bilkent Şehir Hastanesi'nde görev yapan hemşireleri ağırladı. Görüşmede kamu çalışanlarının çalışma koşulları ve beklentileri üzerine yoğunlaşıldı.

Bilkent Şehir Hastanesi’nde görev yapan hemşireler Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi ziyaret etti. Kamuda görev yapan hemşireleri temsilen görüşmeye giden grup ile sendika yönetimi arasında sağlık çalışanlarının durumu konuşuldu.

Genel Başkan Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde görevli sorumlu hemşireler, ülkemizin dört bir yanında kamuda görev yapan hemşireler adına ziyaretimize geldiler. Kendi meselesine sahip çıkan arkadaşlarımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik" dedi.

1-006.jpg

SORUNLAR KONUŞULDU

Görüşme sırasında sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar, karşılaştıkları problemler ve beklentileri masaya yatırıldı. Genel Başkan Kahveci, "Tüm sağlık çalışanları bilsin ki çalışanın her meselesi bizim meselemizdir. Sorunların çözüldüğü, beklentilerin karşılandığı bir çalışma hayatı için sendikal mücadelemizi yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.

2-004.jpg

MÜCADELEYE DEVAM

Hemşirelerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahveci, "Kıymetli hemşirelerimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, her zaman destekçileri olduğumuzu bilmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

Sağlık çalışanlarının beklenti ve taleplerini dikkate alarak sendika olarak çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini vurgulayan Kahveci, kamu görevlilerinin çalışma koşullarını iyileştirmek adına mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.