Bingöl Üniversitesi 51 Sözleşmeli Personel Alacak

Bingöl Üniversitesi 51 Sözleşmeli Personel Alacak

Bingöl Üniversitesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak.

Bingöl Üniversitesi personel alımı ilanını yayımladı. İlana göre farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere sözleşmeli 51 personel alımı yapacak. Alımlarda KPSS puan şartı ve mesleki yeterlilik şartı aranmakta. Kadro dağılımı ise şu şekilde: Lise mezunu 40 destek personeli, Ön lisans mezunu 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Lise Mezunu 1 Fizyoterapist alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bingöl Üniversitesi sözleşmeli personel alımında KPSS puan şartının yanı sıra mesleki nitelikler aranacak. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları ve herhangi bir kurum veya kuruluşta sözleşmeli olarak çalışmıyor olmaları gerekiyor.

Bingöl Üniversitesi personel alımında 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olma şartı aranıyor.

DESTEK PERSONELİ ALIM ŞARTI NELER?

Lise mezunu olmak, Hijyen sertifikasına sahip olmak, 32 yaşından gün almamış olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olma şartı aranmaktadır.

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM ŞARTI NELER?

Ön Lisans mezunu olmak, KPSS en az 55 puana sahip olmak, Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 165 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az 6 ay görevinde çalışmış olmak, 5188 sayılı özel güvenlik görevlisi şartlarını sağlıyor olma şartları aranmaktadır.

Başvurular 24 Nisan’da başlamış olup 15 gün içinde şahsen belge teslimiyle Üniversite Daire Başkanlığına yapılacaktır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.