Binlerce nilüfer, yüzlerce anı... Acarlar Longozu'nda ahşap köprü eşliğinde muhteşem doğa yürüyüşü

Binlerce nilüfer, yüzlerce anı... Acarlar Longozu'nda ahşap köprü eşliğinde muhteşem doğa yürüyüşü

Sakarya’da bulunan Acarlar Longozu, birbirinden çeşit bitkiler ve birçok kuşun cıvıltısıyla misafirlerini bekliyor. Türkiye’nin tek parça halindeki en büyük subasar ormanında unutulmaz doğa yürüyüşü yapın.

Sakarya’nın Karasu ve Kaynarca ilçelerinin tam ortasında yer alan 24 kilometrekare alana ev sahipliği yapan longoz, 200’e yakın yerli ve göçmen kuşla, yüzlerce çeşit balıkla insanlara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Türkiye’nin en büyük subasar ormanı olan Acarlar Longozu'nda ahşap yürüyüş yollarında yürüyüş yapabilir, binlerce beyaz nilüfer eşliğinde unutulmaz kareler yakalayabilirsiniz.

haber2-001.jpg

MUHTEŞEM DOĞA HARİKASI

Acarlar Longozunu merak edip gelen pek çok vatandaş, adeta ortamın büyüsüne kapılıyor. Ağaçların altında ahşap köprüde doğa yürüyüşü yapan insanlar, “Muhteşem, doğa harikası bir yer” yorumlarını yapıyor.

haber3.jpg

ACARLAR LONGOZUNA NASIL GİDİLİR?

Acarlar Longozu, Sakarya’nın Karasu ve Kaynarca ilçelerinin ortasında bulunur. Sakarya merkezden, Longoza hareket eden tüm dolmuş ve servisleri kullanabilirsiniz.

haber4.jpg

Ankara’dan Acarlar Longozuna gitmek isteyen vatandaşlar ise Ankara-Bolu istikameti yoluna çıkıp, ardından Düzce’yi geçerek Sakarya’ya varmalıdır.

haber5.jpg

Ankara-Sakarya arası karayolu mesafesi ise 305 kilometredir. Ortalama olarak 2,5-3 saat içinde longoza varabilirsiniz.

haber7.jpg

haber6.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.