Bir oğlunu öldüren diğerini öldürmeye çalışan anne tutuklandI

Bir oğlunu öldüren diğerini öldürmeye çalışan anne tutuklandI

Antalya Gündoğmuş’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 30 yaşındaki Burcu Ç., 1 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. 4 yaşındaki diğer oğlunu ise boğmaya çalışırken Burcu Ç’nin birlikte yaşadığı F.U. kurtardı.

Olay, geçen pazar akşamı, Gündoğmuş ilçesi Balkaya Mahallesi'nde meydana geldi. İşten eve dönen F.U., birlikte yaşadığı Burcu Ç.'ye seslendi ancak cevap alamadı. Kadın ve 2 çocuğunun bulunduğu odaya giren F.U., Burcu Ç.'nin, oğlu 4 yaşındaki M.E.D.'yi boğmaya çalıştığını gördü. Müdahale eden F.U. çocuğu kurtardı. Burcu Ç.'nin aynı odadaki diğer oğlu M.Ç.'nin ise nefes almadığını fark eden F.U., jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde M.Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Boğulma sonucu öldüğü anlaşılan M.Ç.'nin cenazesi, adli tıp kurumuna sevk edilirken, M.E.D. ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. M.E.D., hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından korumaya alındı.

Burcu Ç. ile F.U. jandarma tarafından gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan Burcu Ç. sevk edildiği sulh ceza hâkimliği tarafından tutuklandı, F.U. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Burcu Ç.'nin daha önce 2 evlilik yaptığı, çocuklarının da bu evliliklerden olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.