Bir telefon kadar yakın

Bir telefon kadar yakın

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşların anında ve doğrudan ulaşması için Whatsapp hattını devreye soktu.

Ulaşım ve randevu derdi olmadan Keçiörenli'lere bir telefon kadar yakın olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,  0552 552 52 76 no'lu numaradan isteyen herkesin talebini iletebileceğinin altını çizdi. 

Halk Günü buluşmalarını belediye binasından Keçiören’in mahallelerine taşıyan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Başkanım 7/24 Yanımda uygulamasıyla da amaçlarının bir telefon kadar yakın ve mümkün olduğu kadar çok insana ulaşmak olduklarını belirtti.

Hızlı ve çözüm odaklı bir belediye olduklarını da ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak uygulamayla ilgili şunları söyledi; "Vatandaşlarımıza ulaşmak için iletişim kanallarının tümünü kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın hem sorunlarını çözme hem de taleplerini, önerilerini dinleme noktasında modern teknolojinin tüm imkanlarını seferber ediyor, en hızlı ve yaygın iletişim kanallarını tercih ediyoruz.

 Gerek Türkiye’nin en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından olan BİP, gerek AK Masa Whatsapp Uygulamalarımızla teknolojinin nimetlerinden faydalanarak insanımızın taleplerini ulaştırmasını kolaylaştırdık. Şimdi bunlara bir yenisini daha ekledik. Zaten vatandaşımızla sürekli sıcak temas halindeyiz, gerek çat kapı ev ziyaretlerimiz gerek komşu mahalle buluşmalarımızla yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz.

Artık bana doğrudan telefonla da ulaşabilecekler, taleplerini, önerilerini iletirlerken hoş sohbetler de gerçekleştirebileceğiz. Bizler görev adamı, dava adamı, hizmet adamıyız, bizler millete efendi olmayı değil hizmetkar olmayı seçenleriz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.