Birce Akalay'ın sevgilisi kim? Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş nereli?

Birce Akalay'ın sevgilisi kim? Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş nereli?

Birce Akalay'ın sevgilisi kim? Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş nereli? soruları gündeme geldi. Güzel oyuncu gönlünü Kurtaş'a kaptırdı.

Oyuncu Birce Akalay ve Hakan Kurtaş arasında aşk dedikoduları çıktı. Bu iddialar üzerine Birce Akalay'ın sevgilisi kim? Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş nereli? sorularının cevabı merak konusu oldu.

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

hakan.jpg

Hakan Kurtaş,1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Bursa Anadolu Lisesi’ni bitiren Kurtaş, 2006-2010 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde okudu. Üniversiteden önce profesyonel olarak kulüplerde basketbol oynayan Hakan Kurtaş, Anthony Bova’nın Commedia Dell Arte ve Anke Gerber in Pandomim workshop çalışmalarına katıldı. Bir dönem Leman ve Uykusuz mizah dergilerinde karikatürleri yayınlandı. Aynı zamanda gitar da çalan, kendi grubuyla müzik çalışmalarına devam eden Hakan Kurtaş 2020 yılında Kalben ile beraber bir şarkı yapmıştır. 2019 yılında derlediği öyküleriyle Defo adında bir de kitabı bulunmaktadır. Kurtaş'ın adı güzel oyuncu Birce Akalay ile aşk iddialarına karışmıştır.

kurtas.jpg

HAKAN KURTAŞ DİZİLERİ

Hakan Kurtaş, Dolunay, 8. gün, Baba, Çarpışma ve Ezel gibi projelerde rol almıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.