Bologna Emre Mor’un peşinde

Bologna Emre Mor’un peşinde

Fenerbahçe'nin sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Özellikle yedek soyunup sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda yaptığı katkıyla dikkatleri çeken yıldız futbolcuya talip çıktı. Serie A ekibinin, Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde Emre Mor'u izleyeceği öğrenildi.

bologna-emre-mor.jpg

İNİŞLİ ÇIKIŞLI KARİYER SONRASI FENERBAHÇE

İnişli çıkışlı bir kariyer geçiren ve son olarak Fatih Karagümrük'te yıldızını parlatan Emre, sezon başında sarı-lacivertli takıma transfer oldu. Fenerbahçe, Karagümrük'e 2 milyon Euro bonservis bedeli ödediği 25 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'nin hücum hattında ikinci planda kalan Emre Mor'a Avrupa'dan ilgi var. Son dönemde Jorge Jesus'un sonradan oyuna dahil ettiği yetenekli kanat, bireysel performansı ile dikkatleri çekti. Kariyerindeki inişli çıkışlı dönemleri ile oldukça dikkat çeken ve Fenerbahçe'ye gelmesiyle birlikte adeta bir hamle oyuncusuna dönüşen Emre Mor için kritik dönemler başlıyor.

haber1.jpg

BEŞİKTAŞ MAÇINDA TAKİP EDECEKLER

Avrupa ekipleri, Beşiktaş maçında Emre'yi takip edecekler. Alanyaspor deplasmanında da oyuna sonradan dahil olan Emre Mor, mükemmel bir gole imza atmış ve 3 puanı takımı adına perçinlemişti. Yetenekli kanat, Sevilla ve Rennes gibi zor müsabakalarda da anlık kesitler sunmuş ve Avrupa arenasında boy göstermişti. İlk olarak oyuncuyu kiralamayı düşünen İtalyan ekibi Bologna, sözleşmeye satın alma opsiyonunu da ekletecek ve Emre'nin performansına göre nihai kararını verecek. Ayrıca oyuncuyu, Bologna dışında başka kulüplerin de takip ettiği öğrenildi. Emre Mor, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 31 maça çıktı.25 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Emre'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3.7 milyon Euro değerinde.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.