Bomba aşk iddiası! Hadise, Galatasaray'ın yıldızına gönlünü kaptırdı!

Bomba aşk iddiası! Hadise, Galatasaray'ın yıldızına gönlünü kaptırdı!

Ünlü şarkıcı Hadise, bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, Hadise, Mertens'in evinde tanıştığı Galatasaraylı Faslı yıldıza gönlünü kaptırdı.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Galatasaray'ın Faslı yıldızı ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Hadise, müzik kariyeri kadar özel hayatı ile de sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Kaan Yıldırım, Sinan Akçıl, Hakan Sabancı gibi isimlerle aşk yaşayan Hadise daha sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bir süre sonra Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise 5 ay süren evliliğin ardından boşanmıştı.

Hadise hakkında ortaya atılan yeni bir iddia magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

GALATASARAY'IN YILDIZI İLE AŞK MI YAŞIYOR?

İddiaya göre Hadise, Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile aşk yaşıyor. Hadise ile Ziyech'in, Dries Mertens'in evinde tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı iddia ediliyor. İddiaya göre Hadise'nin yakın çevresine "Aynı dili konuşuyoruz, bu sefer bambaşkayız" dediği konuşuluyor.

Dries Mertens'in eşi Kat Kerkhofs ile yakın arkadaş olan Hadise zaman zaman Galatasaray maçlarını tribünden takip ediyor.

Haber Merkezi / gazeteilksasyfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.