Böylesi tahmin edilmemişti: Icardi…

Böylesi tahmin edilmemişti: Icardi…

Galatasaray’da iyi bir sezon geçiren Arjantinli yıldız Icardi, sezon sonunda İstanbul’dan ayrılmıştı. Icardi’nin gidişine çok üzülen Galatasaraylılara bir haber de Arabistan’dan geldi. Icardi, Al Taawon formasını giydi.

Icardi’nin transfer edilmesini bekleyen Galatasaraylı taraftarlar tedirgin oldu. Suudi Arabistan'dan Icardi'ye teklif gelirken taraftarlar, yıldız oyuncuya formayı bile giydirdi.

Galatasaray'da Icardi, Türkiye'den ayrıldı. Paylaştığı fotoğrafla ülkeden ayrıldığını duyuran Icardi, Galatasaraylı taraftarları hüzünlendirdi. Gösterdiği performansla şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri olan Arjantinli yıldız için pazarlıklar başlamıştı. Sarı-kırmızılılara bir kötü haber de Suudi Arabistan'dan geldi.

“SONSUZA DEK KALBİMİZDE TAŞIYACAĞIZ”

Hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray'a resmen veda etmişti. Sarı kırmızılı camiaya teşşekür eden Wanda Nara, "Tüm Galatasaray taraflarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum.

İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.