Brezilya’da teknik direktörlük için Ancelotti iddiası

Brezilya’da teknik direktörlük için Ancelotti iddiası

Brezilya, Tite'ın hayal kırıklığı yaratan 2022 Dünya Kupası döneminin ardından istifa etmesiyle yeni bir teknik direktör aramaya başladı.

Bu konuda birçok isim gündeme geldi, ancak son aday Real Madrid'in tecrübeli hocası Ancelotti. Manchester City’nin Brezilyalı kalecisi Ederson’da Ancelotti’yi işaret etti.

brezilya-td-ancelotti-1-1.jpg

EDERSON’DAN ANCELOTTİ AÇIKLAMASI

63 yaşındaki teknik direktör Ancelotti, Brezilya'ya hocalık yapmak için Santiago Bernabeu'dan ayrılabileceği yönündeki spekülasyonları yalanladı. Ancak Ederson, Real Madridli takım arkadaşlarının İtalyan hocanın gelme olasılığı hakkında konuştuğunu ve büyük ihtimalle Brezilya'nın yeni teknik direktörü olacağını açıkladı. Ederson, yaptığı açıklamada "Bu konuyu Casemiro, Vinicius Junior ve Eder Militão ile tartışıyordum. Ancelotti'nin Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmesi, şimdilik çok büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Özgeçmişine bakın. Kısa süre sonra burada olup olmayacağını öğreneceğiz. Umarım hızlı bir şekilde yeni bir teknik direktör bulabiliriz. Beklentiyi ben de hissediyorum, çünkü çok fazla spekülasyon var. Brezilyalı mı yoksa yabancı bir teknik direktör mü? Aynı zamanda bu kaygıyı da yaşıyoruz" açıklamalarını yaptı.

2024 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Ancelotti'nin Real Madrid ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve Pazar günkü El Clasico'da Barcelona'ya yenilmesinden önce kulüpte ömür boyu kalmak istediğini açıkladı. Yine de Madrid'deki geleceği hakkında şüpheler var ve bu sezon, büyük bir kupa kaldıramazsa baskı altına girebilir. Los Blancos, La Liga'da Barcelona'nın 12 puan gerisinde, Kral Kupası yarı final ilk maçında da Xavi'nin takımına 1-0 yenildi. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ise Chelsea ile karşılaşacaklar.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.