‘Bu caddelere kaldırım istiyoruz’

‘Bu caddelere kaldırım istiyoruz’

Çankaya İşçi Blokları Mahallesi 1516.cadde deki kaldırımların bozuk ve kullanılmaz halde olmasından rahatsız olan vatandaşlar bir an önce yetkililerden çözüm bekliyor.

Cadde üzerinde kaldırımların bulunmaması ve vatandaşların araçlarla birlikte yol üzerini kullanması tehlikeye davetiye çıkarıyor. Cadde üzerinde ki kaldırımların uzun zamandır yapılmadığını belirten vatandaşlar yoldan yürümek zorunda kaldıklarını üstüne birde araçlar park yaya yolunun tamamen kapandığını ve araçların arasında yürümek zorunda kaldıklarını söylüyor. 

ARAÇ YOLU DEĞİL YAYA YOLU

whatsapp-image-2017-12-18-at-11.03.07-(1).jpeg

Semt sakinlerinden olan Sinem Aydın Ankara dışından öğrenci olarak buraya geldiğini belirterek gazetemize açıklamalarda bulundu. Aydın, “Caddenin belirli yerlerinde kaldırım yok. Yağmurda yağdığında çamur içinde kalıyorsunuz veya yoldan yürümek zorundasınız. Yabancı ülkeden öğrenci arkadaşlarım var kaç defa bu konu üzerine bana soru sordular onlarda bu görüntüyü garipsiyor. İnsanların sürekli kullandığı bir güzergâh burası kuru havalarda yürüyeyim deseniz ya araç park ediyor ya da o kadar engebeli ve çukurlu ki ayağınızı burkuyorsunuz. Araç yolundan değil yaya yolundan yürümek istiyoruz. Yetkililere buradan sesleniyorum lütfen gereğini yapsınlar ” dedi.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.