Bu jeneratör kendi kendini dolduruyor: Elektrik kesintisine son!

Bu jeneratör kendi kendini dolduruyor: Elektrik kesintisine son!

Gazetemize konuşan Sessiz Enerji Firması CEO’su Önder Işık, “Elektrik gittiğinde, ihtiyacınızı depoladığınız elektrikle sağlıyoruz. Şarjı bittiğinde cihaz güneş enerjisinden kendi kendini dolduruyor. Hayatınızın kesintiye uğramasını engelliyoruz” dedi.

Güç kaynağı ups ile motorlu jeneratörün gücünü birleştirerek üretilen jeneratör her mekânda kullanımı uygun. Sağlık sektöründe de çözüm sağlayacak bir sistem olan sessiz enerji hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Sessiz Enerji Firması CEO’su Önder Işık, “Elektrik gittiğinde, ihtiyacınızı depoladığınız elektrikle sağlıyoruz. Şarjı bittiğinde cihaz güneş enerjisinden kendi kendini dolduruyor. Hayatınızın kesintiye uğramasını engelliyoruz” dedi.

ara4-001.jpg

“YAPTIĞIMIZ ÜRÜN ŞU ANDA TEK”

Güç kaynağı ups ile motorlu jeneratörün gücünü birleştirerek her mekânda kullanımı oldukça kolay olan sessiz, taşınabilir, motorsuz jeneratör hakkında bilgi veren Sessiz Enerji Firması CEO’su Önder Işık, “Piyasadaki var olan sistemin daha güçlü hale getiren bir sistem haline çevirdik. Çok basit dille anlatayım. Upslerdeki, otomatik devreye girmesi, sessiz olması, enerjiyi depolandırması gibi özelliklerle motorlu jeneratörün gücünü 50 er şebeke kalitesini elektrik verebilme gücünü birleştirecek bir sistem yaptık. Cihazımı çok basit dille anlatacak olursak, upslerdeki bir kilovat ile büyük boy bir buzdolabına çalıştıramazsınız, kendi korumaya alır. Ama bizim bir kilovatlık güç kaynağımızla büyük boy buzdolabını 5-6 saat çalıştırabilirsiniz. İsterseniz bunu 24 saat çalışacak hale de getirebilirsiniz. Türkiye'de emsal firmalar var ama bizim yapmış olduğumuz fikir ve bizim yaptığımız ürün şu anda tek. Hatta bölge ülkelerde işin içine girebilir. Bunu net bir şekilde tescilleyeceği belgeleri alınmış. Güvenlik testlerinden geçmiş olacak şekilde tek ürün olarak söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.

basliksiz-1-004.jpg

“ELEKTRİĞİ DEPOLUYORUZ”

Cihazın kolaylıkla taşınabildiğini, istenilen yere götürebileceğini söyleyen Işık, “Her şeyin deposunu yapabiliyoruz ama elektriğin deposunu yapamıyoruz. Biz size elektriği depoluyoruz ve ihtiyaç olduğunda da klimada, buzdolabında, televizyonda, medikal cihazlarda kullanabiliyorsunuz. Elektrik gittiğinde, sizin ihtiyacınızı, depoladığınız elektrikte sağlıyoruz. Şarjı bittiğinde cihaz güneş enerjisinden kendi kendini dolduruyor. Sistem 30 kilo ağrılığında olduğunda dolayı oldukça kolay taşınabilir. Arabanın bagajında istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Bağ evinde, dağda, elektrikli ızgarada oldukça kolay kullanabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

ara2-002.jpg

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE DE ETKİLİ ÇÖZÜM

Türkiye’nin birçok yerinde eczanelerde, sağlık ocaklarında ve noterliklerde kullanımının oldukça yaygın olduğunu dile getiren Işık, “Yapmış olduğumuz cihaz sağlık sektöründe de çözüm sağlayacak bir sistem. Medikal cihaz kullanan çoğu müşterimizde bunu veriyoruz. Sistemimizin satışını en çok noterlere, eczanelere ve sağlık ocaklarına yapıyoruz. Çünkü buzdolaplarında ilaçlar, aşılar var. Bunların bozulmaması lazım ve bunların yönetmeliklerinde de zaten böyle bir zorunluluk var. Ya jeneratör ya da güç kaynağı bulundurun diyorlar. Biz bunun lansmanını yapana kadar güç kaynağıyla bu işi çözemiyorlardı. Elektrik gittiğinde her şey duruyor. Sistemin en önemli artılarından bir tanesi hayatınızın kesintiye uğramasını engelliyoruz. Müşteriye ihtiyaç hâsıl olduğunda kullanacağı elektriği depolaması ve taşıyabilme özelliği kazandırmış oluyoruz. Otomatik devreye girebilme özelliğine sahip“ sözlerini kullandı.

ara3-001.jpg

“TEŞEKKÜR VE TAKDİR ALDIK”

Ukrayna ve Rusya arsında yaşanan savaşta, Ukrayna’daki vatandaşların sessiz elektrik cihazı sayesinde elektrik ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurgulayarak Ukrayna’dan ciddi anlamda bir teşekkür ve takdir aldıklarını söyleyen Işık, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Yaşanan savaşlar maalesef önümüzde daha başka serüvenlerin de olduğunu gösteriyor. Bizim kendimizi günü birlik yaşayacak halden, ileriyi düşünecek şekilde, enerjiyi depolayacak şekilde olduğumuzda kendimizi bağımsız hissedebiliriz. Ukrayna'da yaşadığımız problemde insanlar sadece kombilerini, aydınlatmalarını, telefonlarını şarj edebileceklerin en küçük boyutundan istediler. Elektrik geliyor 4-5 saat dolduruyorlar. Sonra geri kalan zamanda da kombiyi aydınlatma ve telefon şarjı iletişimlerini sağlayacak şekilde kullanıyorlar. Şu anda mesela ciddi anlamda bir marka haline dönüştük. Bu bizim doğru yolda olduğumuzu gösteren en önemli kanıtlardan bir tanesi olarak değerlendiriyoruz.”

YURT DIŞINA SATIŞ YOĞUNLUĞU

Ürünün satışının yurt içi haricinde yurt dışı pazarında da önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Işık, “Yurt dışında şu an Bulgaristan, Yunanistan gibi bizim sınır ülkelerimizin tamamında ürün satışımız var. Irak'ta satışlarımız oldukça yoğun. Çünkü Irak'taki 4 saat devletin elektriği, 4 saat belediyenin elektriği var. Geriye kalan saatlerde hiç elektrik yok. Bu durum Irak'ın neredeyse yüzde 60’lık bölümünde var olan bir sorun. Yani Erbil'den Bağdat'a kadarki bölümde çok ciddi anlamda sıkıntı var. O bölgeye ürün sağlıyoruz ve ciddi anlamda bir çözüm sağlamış durumdayız” diyerek sözlerine son verdi.

Rüveyda Aslıipek/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.