Bu yollar vatandaşlara tehlike saçıyor

Bu yollar vatandaşlara tehlike saçıyor

Pursaklar Emek Caddesi’nde, Şehit Salim Akgül Caddesi ile Alparslan Bulvarı'nın kesiştiği noktada yol çalışması nedeniyle kazılan ve daha sonra geçici olarak toprakla kapatılan noktalar tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Pursaklar’da önceki gün başlayan sağanak yağış sonrası, Büyükşehir'e bağlı caddelerde devam eden yol çalışması nedeniyle yola çıkan araç sahipleri bazı mağduriyetler yaşadı. Çalışma yapılan bazı noktalarda ani çökmeler yaşandı. Toprakla kapatılan çukurların çökmesi sonucu sürüş halinde olan bazı araçlarda küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Pursaklar'daki bu olay çoğu ilçede de yaşandı.

TOPRAKLA KAPATILAN YOL ÇÖKTÜ

Emek Caddesi üzerinde devam eden kazı çalışmalarının üstünün toprakla kapatılması üzerine yağışın etkisi ile toprak çöktü. Çökme sonucu araç sahipleri zor dakikalar yaşadı. Çukura düşen araçlar çıkarılmak için büyük çaba harcandı. Yoldan geçebilmek için büyük çaba harcayan araç sürücüleri kuyruklar oluşturdu. Mağdur sürücüler, Büyükşehir'e bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinden yardım talep etti. 

SADECE MADDİ HASAR HEYDANA GELDİ

Pursaklar'da yağış sonrası ikinci bir yol çökme vakası Şehit Salim Akgül Caddesi ile Alparslan Bulvarı'nın kesiştiği noktada görüldü. Seyir halinde giden bir araç toprakla kapatılmış çukura düştü. Maddi hasarlı kazalarda korkulan olmadı. Kazalarda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. 

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.