Bugün hangi illerde okullar tatil: Sayı 44'e çıktı

Bugün hangi illerde okullar tatil: Sayı 44'e çıktı

Kar yağışı, buzlanma ve fırtına gibi nedenlerle 6 şubat için pek çok ilde eğitime ara verildi. Okulların tatil edildiği il sayısı 44'e yükseldi. İşte bugün okulların tatil olduğu iller listesi:

Kurak geçen haftaların ardından Şubat ayı kar ve yağmurla geldi. Özellikle İç Anadolu bölgesi adeta kara doydu. Kar yağışı, buzlanma ve fırtına gibi nedenlerle 6 şubat için pek çok ilde eğitime ara verildi. Okulların tatil edildiği il sayısı 44'e yükseldi.

İşte bugün okulların tatil olduğu iller:

Türkiye'de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 44 il ve çok sayıda ilçede eğitime ara verildi.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrenciler, yarıyıl tatilinin ardından yarın ders başı yapmaya hazırlanırken, olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle birçok kentte 6 şubatta ilk ders zili çalınamayacak.

yarin-hangi-illerde-okullar-tatil.jpg

Bugün hangi illerde okullar tatil?

Bu kapsamda Ankara ve İstanbul ile Aksaray, Kırıkkale, Çanakkale, Gümüşhane, Şırnak, Balıkesir, Sakarya, Düzce, Bilecik, Bursa, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Sivas, Tunceli, Kahramanmaraş, Gaziantep, Bayburt, Karaman, Malatya, Ardahan, Kayseri, Ağrı, Isparta, Giresun, Nevşehir, Kütahya, Erzurum, Elazığ, Kırşehir, Niğde, Yozgat, Burdur, Bitlis, Hakkari, Kars, Denizli, Konya, Erzincan ve Afyonkarahisar'da eğitime bir gün, Bingöl ve Muş'ta iki gün ara verildi.

Adana'nın Tufanbeyli, Aladağ, Saimbeyli ve Feke; Antalya'nın Gündoğmuş ve İbradı; Batman'ın Gercüş ve Sason ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün, Siirt'in bazı ilçelerinde ise 2 gün eğitim yapılamayacak.

Öte yandan Çankırı, Sinop, Yalova ve Tokat ile Kastamonu'nun Cide ilçesinde taşımalı eğitime bugün ara verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.