Denizlili Burak Durna cinayeti çözüldü mü; katil eşi Seher Durna mı? Burak Durna'nın katili eşi Seher mi?

Denizlili Burak Durna cinayeti çözüldü mü; katil eşi Seher Durna mı? Burak Durna'nın katili eşi Seher mi?

Show TV’de aydınlatılmaya çalışılan Burak Durna cinayetinde şüpheler Seher’e mi yöneldi? Denizlili Burak Durna cinayeti çözüldü mü; katil eşi Seher Durna mı? Kaynanası ile kaynı ne dedi? Burak Durna'nın katili eşi Seher mi?

Show TV’de haftalardır aydınlatılmaya çalışılan Burak Durna cinayetinde şüpheler “kocamın katili bulunsun” diye televizyona çıkan Seher’e mi yöneldi? Denizlili Burak Durna cinayeti çözüldü mü; katil eşi Seher Durna mı? Burak Durna’nın katili eşi Seher Durna mı? Kaynanası ile kaynı ne dedi? Burak Durna'nın katili eşi Seher mi?

İşte o şok gelişmeler:

Televizyon programlarına katılıp cinayeti kurban giden yakınının bulunmasını isteyenlerden “katil”in bizzat kendileri olduğu ortaya çıkanlar olmuştu. Show Tv’de Didem Arslan Yılmaz’ın Vazgeçme Programı’nda birkaç haftadır “Burak Durna cinayeti” konu edilirken, Burak Durna’nın annesi Ayşe ile kardeşi Abdurrahman’dan gelen şok açıklamalar şüphelilerde okların yönünü değiştirdi.

Burak Durna'nın katili eşi Seher mi?

Denizli ilçesi Pamukkale’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde 21 Ocak 2021 günü meydana gelen olayda, işten evine dönen doğal gaz tesisatçısı Burak Durna (27), aynı dakikalarda işten dönen eşi Seher Durna tarafından kapının önünde kanlar içerisinde bulunmuştu. İfadelere göre Seher Durna hemen ambulansı aramış, hastanede tedavi altına alınan Burak Durna kurtarılamamıştı.

Bölgede kamera görüntüsü olmaması, görgü tanığının da bulunmaması nedeniyle katilin kim olduğu tespit edilememişti. Ancak olaydan aylar sonra Burak'ın 18 yaşından küçük yeğeni (ablasının kızı) katili gördüğünü belirtmiş, tarifi üzerine komşu Recep ve Murat hakkında işlem başlatılmıştı.

OKLAR GELİNE Mİ DÖNÜYOR?

Eşi Seher Durna Show Tv’de Didem Arslan Yılmaz’ın Vazgeçme Programı’na katılarak “kocasının katil veya katillerinin bulunmasını” isterken, evinin önünde pusu kurularak öldürülen tesisatçı Burak Durna cinayetiyle ilgili olarak önemli gelişmeler yaşanıyor.

Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme’de birkaç haftadır “Burak Durna cinayeti” konu ediliyor. Programda Burak Durna’nın annesi Ayşe ile kardeşi Abdurrahman’dan gelinleri Seher ile ilgili şok bir ima geldi.

EŞİMİN KATİLİ BULUNSUN DİYEN SEHER İLE İLGİLİ ŞOK ŞÜPHE

Denizlili anne Ayşe Durna ile kardeş Abdurrahman Durna, “eşimin katili bulunsun” diye programa çıkan Seher Durna ile ilgili akıllarda soru işaretleri bırakan ifadeler kullandı.

Kayınvalide Ayşe Durna ile kayın Abdurrahman Durna’nın, gelinleri Seher’le ilgili şüpheleri olduğunu söylemesi salonda buz kesti.

burak-durna-cinayeti.jpg

SEHER KATİLİ GÖRDÜ MÜ?

Ayşe Durna ve Abdurrahman Durna, gelinleri Seher’in katili görmüş ve korktuğu için konuşmuyor olabileceğini ileri sürdü. Seher bu iddialar karşısında çok sinirlendi.

Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz’ın da Seher’e yönelttiği sorular şüpheler bu isme mi çevrildi sorusunu akıllara getirdi.

Kaynana Ayşe ve kayın Abdurrahman Durna bunun üzerine, Seher’in katil olabileceğini düşünmediklerini ancak, bu konuda bir şüpheleri olmadığını, sadece katili görmüş olabileceğini ve korktuğu veya başka bir nedenle bunu açıklayamıyor olabileceğini söylediler.

PROGRAMA KATILANLARDAN KATİL ÇIKANLAR OLMUŞTU

Programda ayrıca Seher’in vurulan kocasının başında iken son derece sakin durduğu iddiası da şüpheler Seher’e mi yöneldi sorusunu akıllara getirdi.

Bu durum “televizyon programlarına katılıp cinayeti kurban giden yakınının bulunmasını isteyenlerden katilin bizzat kendileri olduğu ortaya çıkanlar arasına Seher de mi katılıyor” dedirtti.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum