Bursa'da kazada ölen annenin hikayesi yürek burktu

Bursa'da kazada ölen annenin hikayesi yürek burktu

Bursa'da, bir otomobilin çarpması sonucu yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan bir anne hayatını kaybetmişti. Kazada ölen annenin kızlarına bayramlık almaya gittiği öğrenildi.

Bursa'da yaya geçidinde feci bir kaza yaşanmıştı. Anne hayatını kaybederken, 2 kızı ise yaralanmıştı. Kazada ölen annenin kızlarına bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.

BAYRAMLIK ALMAYA GİDİYORMUŞ

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Aktarhüssam Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Makas atarak hızla ilerlediği öne sürülen Recep Öztok idaresindeki otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Tuba Çival ile kızları M.Ç. ve R.Ç.'ye çarptı. Kazada anne ile kızları yaralanırken, sinir krizi geçiren sürücü Öztok bayıldı. Çevredekiler Öztok'a yardım ederken, ihbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak, "Sayaç mı var sende, söylesene bana. Kim ister insanların ölmesini" dedi. Çival hastanede hayatını kaybetti, kızları tedavi altında alındı. R.Ç.'nin durumunun iyi olduğu belirtilirken, M.Ç.'nin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken,Tuva Çival'in kızlarına bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi. Recep Öztok'un da polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.