Bursa’da korkunç kaza

Bursa’da korkunç kaza

Bursa’da ayrık otu toplama makinesinin altında kalan kadın öldü, eşi ve oğlu yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, traktörün arkasına takılı haldeki ayrık otu toplama makinesinin altında kalan Şerife Zengin hayatını kaybetti. Eşi Mehmet Zengin ile oğlu İbrahim Ethem Zengin ise yaralandı.

bursa-ambulans.jpg

Olay saat 12.00 sıralarında, Sungurpaşa Mahallesi'ndeki tarlada meydana geldi. Mehmet Zengin, eşi Şerife Zengin ve oğlu İbrahim Ethem Zengin ile birlikte çalışır vaziyetteki traktörün arkasına takılı haldeki ayrık otu toplama makinesini temizlemeye başladı.

bursa-kaza.jpg

Traktörün hareket etmesiyle, aile bireyleri makinenin altında kaldı. İhbarla olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Makinenin altında kalan Şerife Zengin’in, hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı baba ile oğlu ambulansla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Şerife Zengin'in cenazesi, makinenin altından çıkarılıp morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.