Bursa’da silah atölyesine dönen eve baskın

Bursa’da silah atölyesine dönen eve baskın

Bursa’da bir evin silah atölyesine dönüştürüldüğü haberini alan polis ekipleri, eve baskın düzenledi. Yapılan operasyonda Hayrettin Balyemez gözaltına alındı.

Bursa’da polis ekiplerinin silah atölyesine dönüştürüldüğü tespit edilen eve baskın düzenlemesiyle, tüfek, çok sayıda tabanca ve tabanca tamirinde kullanılan malzemelerin yanı sıra 230 tanesi ‘çukur uçlu’ adıyla bilinen ve zırh delebilen mermiler bulundu. Yapılan operasyonla birlikte, 44 yaşındaki şüpheli Hayrettin Balyemez gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik istihbarat çalışması sonucu Hayrettin Balyemez’in yasa dışı yollardan silah ticareti yaptığını tespit etti. Savcılık talimatıyla harekete geçen polis ekipleri fiziki ve teknik takibe başladı. Silah deposunu tespit etmek için Hayrettin Balyemez’i adım adım izleyen ekipler, şüphelinin Gürsu ilçesi, Zafer Mahallesi’nde bulunan evinde silah ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan çalışmaların ardından şüphelinin evine operasyon organize edildi. Yapılan operasyonda tüfek, çok sayıda tabanca ve tabanca tamirinde kullanılan malzemelerin yanı sıra 230 tanesi ‘çukur uçlu’ adıyla bilinen ve zırh delebilen mermiler bulunurken Hayrettin Balyemez ise gözaltına alındı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.