Buz Kestik

Buz Kestik

Başkent, mevsiminin en soğuk gecelerinden birini yaşarken, hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü. Soğuk havanın etkisiyle bazı şelale ve havuzlar dondu, arabaların camları buzlandı, çatılarda sarkıtlar oluştu. Eymir Gölü de soğuk havadan etkilenerek buz

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava Ankara'da da etkisini sürdürüyor. Başkent, mevsimin en soğuk gecelerinden birini yaşarken, hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü. Soğuk havanın etkisiyle şelale ve havuzlar dondu, arabaların camları buz tuttu Yollarda ise gizli buzlanma meydana geldi.

SOĞUKLAR DEVAM EDECEK

Ankara'nın merkezi Kızılay'da, Güven Park önündeki anıtın önünde bulunan havuz, Kurtuluş Parkı ve Abdi İpekçi Parkı'nın içinde bulunan havuzlar 2 cm'ye yakın buz tuttu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre önümüzdeki beş günde de hava soğuklarının devam edeceği belirtildi. Önümüzde ki beş gün içerisinde sıcaklıkların gece -5 gündüz 4 derece arasında oynaması bekleniyor.

EYMİR GÖLÜ’DE DONDU

Özellikle sabah saatlerinde etkili olan sis trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Oluşan yoğun sis trafikte olan sürücülere zor anlar yaşamasına neden oluyor. Görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düşüren siste sürücüler sis lambalarını ve dörtlülerini yakarak ilerlemeye çalıştı. Eymir Gölü de soğuk havadan etkilenerek buz tuttu. Gölün üzerinden 2 cm’den kalın buz tabakası oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.