Çamlıdere de eğitime 18 milyonluk yatırım

Çamlıdere de eğitime 18 milyonluk yatırım

Hazım Caner Can Çamlıdere eğitim ve öğretim de farkını ortaya koyarak ilçe merkezindeki okul binaları modern ve tam teşekküllü bir şekilde yeniden yapıyor.

Çamlıdere Merkez Atatürk İlköğretim Okulu, Merkez Atatürk Orta Okulu ve Çamlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi yıkılarak yerlerine yeni modern ve tam teşekküllü okul binaları yapılıyor.

maxresdefault-002.jpg

Belediye Başkanı H. Caner Can ve İlçe Kaymakamımız Mutlu Köksal'ın girişimleri sonucunda İlçe merkezinde bulunan Okul binalarının daha ferah ve modern eğitim verebilmeleri için dersliklerin genişletilmesi daha modernize edilmesi için, eğitimi ve öğretimin daha iyi şartlarda verilebilmesi amacıyla Çamlıdere’ye 18 milyonluk eğitim ve öğretim yatırımı yapılıyor.

Çamlıdere Belediyesi ve Ankara Valiliği ile ortaklaşa yapılan proje kapsamında toplamda 18 milyonluk yatırım yapılmış olacak ve 400 iş günü içerisinde okul binaları teslim edilerek hizmete açılacak.

Merkez Atatürk ilköğretim okulundaki Öğrenciler bu süreç içerisinde Ana Okulu sınıfı Halk Eğitim Merkezinde eğitimine devam edecek. 1.2.3.4.Sınıflar Merkez Atatürk Orta Okuluna taşınarak eğitim ve öğretimlerine devam edecekler. İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise İmam Hatip Orta Okulu binasına taşınarak eğitim ve öğretimlerine devam edecekler.

Mevcut Okulların yıkım ve yeniden yapımlarının tamamlanmasının ardından Merkez Atatürk Orta Okulu da yıkılarak yeniden modern ve akıllı sınıflar yapılarak inşa edilecek 

img_1248.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.