Çamlıdere Gölpark’ta bungalov işletmesi Belediye'ye geçti: Fiyatlar düştü

Çamlıdere Gölpark’ta bungalov işletmesi Belediye'ye geçti: Fiyatlar düştü

Başkent Ankara’nın gözde doğa rotalarından biri olan Çamlıdere Gölpark’ta önemli bir değişiklik yaşandı. Uzun yıllardır özel bir firma tarafından işletilen göl kenarındaki bungalov evlerin işletmesi artık Çamlıdere Belediyesi’ne geçti.

Başkent Ankara’nın gözde doğa rotalarından biri olan Çamlıdere Gölpark’ta önemli bir değişiklik yaşandı. Uzun yıllardır özel bir firma tarafından işletilen göl kenarındaki bungalov evlerin işletmesi artık Çamlıdere Belediyesi’ne geçti. Belediye tarafından baştan sona yenilenen bungalovlar 24 Mayıs itibariyle yeniden kapılarını açtı.

17.jpg

AİLELER İÇİN DAHA UYGUN FİYATLAR

Belediyenin işletmeyi devralmasıyla birlikte konaklama ücretlerinde de dikkate değer bir değişikliğe gidildi. Önceki dönemde kişi başına ücretlendirilen bungalovlar artık ev başı fiyatlandırmayla kiralanabilecek. Böylece özellikle ailelerin bütçesine daha uygun bir tatil fırsatı sunulmuş oldu.

18.jpg

GÜNCEL FİYATLAR BELLİ OLDU

Belediye kaynaklarından edinilen bilgilere göre:

  • Hafta içi günlük konaklama bedeli: 4.000 TL (kahvaltı dahil)

  • Hafta sonu günlük konaklama bedeli: 6.000 TL (kahvaltı dahil)

  • 4 kişi üzeri için ek ücret: Kişi başı +1.000 TL

Yeni fiyatlarla birlikte özellikle 4 kişilik ailelerin kahvaltı dahil 4.000 TL’ye doğayla iç içe konaklayabileceği belirtiliyor. Ücretlerin çevre bölgelerdeki benzer tesislere kıyasla oldukça makul olduğu vurgulanıyor.

YAZ SEZONUNDA ZAM BEKLENMİYOR

2025 yaz sezonu boyunca bungalov fiyatlarında herhangi bir artış yapılması planlanmıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.