Çamlıdere'de umreye gidecek hanımlara seminer

Çamlıdere'de umreye gidecek hanımlara seminer

Belediye Başkanımız H. Caner Can hanımlara verdiği sözü yerine getiriyor

 

Belediye Başkanımız H. Caner Can hanımlara verdiği sözü yerine getiriyor ve AK Parti ilçe kadın kolları kongresine katılan 100 bayandan kura çekilişi ile 20 bayanı umreye gönderiyor. Kura çekimi ile belirlenen 20 bayana bugün Tur firması yetkililerince umre semineri verildi.
Makbul Turizm tarafından verilen seminere Belediye Başkanımız H. Caner Can, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, Belediye Meclis Üyeleri Arif Ekiciler, Durali Alkan, Makbul Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Köken ve Genel Müdürü Muhammed Köken Katıldı. 

27629057_162033154579027_3633692004138784129_o.jpg

Kuran Tilaveti ile başlayan seminerde bir konuşma yapan Belediye Başkanı H. Caner Can “ Hayırlı bir yoluculuğa gidiyorsunuz bu hayırlı yolcukta aldığınız feyzi aldığınız nuru geri döndüğünüzde buraya 657 Km’lik Çamlıderemize yayacağınızdan eminim. Güle güle gidin Güle güle gelin Çamlıdere’yi sizin nurunuz kaplasın”. Dedi Belediye Başkanımızın konuşmasınından sonra Umreye gidecek hanımlara nasıl hazırlanmaları gerektiği ve umre sırasında neler yapmaları gerektiği yetkililer tarafından anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.