Can pazarına dönen kavganın sebebi buymuş: Yavaş sür

Can pazarına dönen kavganın sebebi buymuş: Yavaş sür

Adana’da iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin ölüp 7 kişinin yaralandığı silahlı kavganın nedeni ortaya çıktı. Şüphelilerden Zeki A.’nın yanından motosikletle geçen Ferdi Ü.’yü ‘Yavaş sür’ diye uyarınca çıktığı belirlendi.

Olay, 5 Nisan günü saat 20.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta Zeki A. ile motosikletle yanından geçen Ferdi Ü. kavga etti. Taraflar, bir süre sonra yakınlarını çağırıp tekrar aynı noktada buluştu. İki grup arasında çıkan tartışma, bu kez silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 8 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sırtından yaralanan Muzaffer Üzer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Serhan Ü., Celal Ü., Tuncer Ü., ve Metin Ü. ile diğer gruptan Zeki A., Şeyhmus A. ve Kasım E. tedaviye alındı.

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis, olaya karışan 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Celal Ü., Mustafa Ü., Zeki Ü., Zeki A., Şeyhmus A. ve Kasım A. tutuklandı, Tuncer Ü., Metin Ü., Ferdi Ü. ve Bayram Ü. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.