Çanakkale’ye yolcuları Altınok tarafından uğurlandı

Çanakkale’ye yolcuları Altınok tarafından uğurlandı

Keçiören Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, gençlerin tarihsel ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattıkları kültür turlarında bir grup liseli genci daha Çanakkale’ye uğurladı.

2019 senesinde halk tarafından seçilerek Keçiören Belediye Başkanı olan ve görevde olduğu sürece gençlere ayrı bir önem veren Turgut Altınok, kültür turları başlatmıştı. Keçiören’de yaşayan ya da Keçiören’de eğitim gören gençler, uzun bir süredir Keçiören Belediyesi’nin bu uygulaması ile birlikte atalarının savunmasıyla büyük kahramanlıklara imza attığı Çanakkale’ye gidiyor. Başkan Altınok, bu kapsamda bir grup liseli genci daha Çanakkale’ye uğurladı.

altinok-dis.jpg

“GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

Beş yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevine devam eden ve 31 Mart seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, büyükşehir belediye başkanı olduğunda da gençlerin yanında olacaklarını belitti. Uğurlama töreninde gençlere seslenen Başkan Altınok, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında gençlerin yanında olduklarının altını çizen ve Mustafa Kemal Atatürk’ten bir söz kullanan Altınok, “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır” ifadelerine yer verdi. Ayrıca “Yolunuz açık olsun! Şehitler diyarı Çanakkale’ye selam olsun!” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.