Çankaya Belediyesi 92 yeni personel alacak, başvurular başladı

Çankaya Belediyesi 92 yeni personel alacak, başvurular başladı

Çankaya Belediyesi, bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amacıyla yeni bir alım ilanı yayımladı. İlanında, ilköğretim mezunu adaylar arasından toplamda 92 kamu işçisi alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Çankaya Belediyesi'nin yapacağı alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, görevlerini yapmalarına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmeleri, suç hükümlülükleri olmaması ve erkek adaylar için askerlik durumlarının uygun olması gerekmektedir.

Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı belirtilen ilanda, adaylara 7 Temmuz ile 11 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapma imkanı sunulduğu ifade edildi. Başvuruların sadece elektronik ortamda kabul edileceği vurgulanarak, adaylara başvurularını acele etmeleri hatırlatıldı.
Çankaya Belediyesi tarafından yapılan personel alımı ilanı, belediye bünyesindeki çalışan eksikliğini gidermeyi ve daha etkin bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır. İlgilenen adaylar, detaylı bilgilere ve başvuru işlemlerine İŞKUR adresinden ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.