Çankaya Belediyesi tonlarca köpek maması satın alacak

Çankaya Belediyesi tonlarca köpek maması satın alacak

CHP’li Hüseyin Can Güner yönetimindeki Çankaya Belediyesi, 110 ton köpek maması satın alacak.

Başıboş sokak köpeği tehdidinin üst seviyede olduğu Başkent Ankara’da, kimi belediyeler mama lobisine para akıtmayı sürdürüyor. CHP’li Hüseyin Can Güner yönetimindeki Çankaya Belediyesi, 110 ton köpek maması satın alacak.

Çankaya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 3 kalem köpek mamamı alımı için ihaleye çıktı.

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilecek ihale için son teklif verme tarihi 13.06.2025 olarak ilan edildi. İhale ile 97.500 Kg Yetişkin Köpek Kuru Maması, 6.000 Kg Yavru Köpek Kuru Maması, 6.075 Kg da Köpek Yaş Konserve Maması alımı yapılacak.

PARÇA PARÇA TESLİM

İhaleyi kazanacak firma, belediye ile sözleşme imzalandıktan 1 gün sonra köpek mamalarını teslim etmeye başlayacak. Teslimler parça parça yapılacak. Yüklenici her parti malı siparişin tarafına yazılı olarak edilmesine müteakip idare tarafından belirtilen depoya teslim edecek.

İdare tarafından ihtiyaç duyulması halinde teslim tarihlerinde değişiklik yapılabilecek. Bu durumda kendisine tebligat yapılan yüklenici en geç 20 (yirmi) gün içerisinde istenen malları idareye teslim edecek.

YÜZDE 3 TEMİNAT

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen teklifler ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü geçerli sayılacak.

kopek-mamasi-alimi.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.