Çankaya Belediyesi’nden çocuklara tatil etkinlikleri

Çankaya Belediyesi’nden çocuklara tatil etkinlikleri

Tatilde Şenlik var etkinliklerine durmaksızın devam eden Çankaya Belediyesi, tiyatro ve sinema gösterimleri ile Karagöz oyunu ile de çocukları tanıştırdı.

“Biz en çok çocukların belediyesiyiz” ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, çocukların keyifli ve verimli bir sömestr tatili geçirmesi için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Çankaya Belediyesi 142 çocuğu, Cin Ali Müzesi, Gökyay Satranç Vakfı Müzesi ve Karagöz Oyunu etkinlikleri ile buluşturdu. Müzeleri merakla inceleyen çocuklar, Karagöz oyunu ile şen kahkahalarla mutlu oldular.

ÇOCUKLAR İÇİN VARIZ

Çocuklar bizim geleceğimiz diyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen “Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Aynı zamanda okullarda öğrencilere kırtasiye seti dağıtarak bir nebze olsun ailelerin bütçesine katkı sunuyoruz. Çocuklar için eğitim ve atölyeler düzenleyerek de tatilde hem öğrenimlerine kültürel gelişimlerine destek veriyoruz hem de eğlence dolu bir tatil geçirmelerini istiyoruz.

Ekonomik koşullar zor. Biz de belediye olarak çocuklarımızı düşünerek mutlu vakit geçirsinler istedik. Bizim çocukluğumuzdan tanıdığımız Karagöz oyunu ve Cin Ali ile çocuklarımız da tanışsın istedik. Çocuklarımızı aynı zamanda en güzel zeka oyunlarından satrancın tarihi yolculuğuna çıkardık. Çocuklar bizim her şeyimiz, onlar bizim geleceğimiz.”

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.